Apio Pan

In januari 2017  is Duanelcy Budding gestart met Apio Pan and more.

Een kleinschalig catering bedrijf waar alles kan. Het verzorgen van lekker eten en bijzonder smaken is voor ons het belangrijkste.

Duanelcy werkt graag met verse producten bereidt alle producten met passie en aandacht.  De goedlachse Duanelcy staat altijd voor u klaar en streeft er naar om uw bijeenkomst tot een groot succes te maken.

Onze visie

Apio Pan and more streeft ernaar de meest verkozen en aan bevolen partner te worden voor hapjes, amuses, fingerfoods en events, Apio Pan and more wil een regionale speler worden die kwaliteit, operationele perfectie, klanttevredenheid en flexibiliteit in de catering zal waarborgen.

Onze Missie

Apio Pan and more onderscheidt zich door de hoge kwaliteit van producten en bijzondere smaken. Apio Pan and more kent een hoog niveau en een zeer scherpe prijsstelling. Klantgericht: Duanelcy staat in dienst om aan de door u gestelde eisen te voldoen.

Waar zijn wij goed in?

Wij verzorgen ontbijt, lunch en diner. Daarnaast verzorgen wij high tea’s, high wine’s, hapjes, fingerfoods, borrels en feesten.  U kunt ons ook inhuren als privé kok, om thuis een exclusief diner te verzorgen met uw zaken relaties, familie of vrienden.

Zowel voor de zakelijke als particuliere branche kunnen wij een voortreffelijke smaakbeleving organiseren. Wij staan open voor uw wensen en kunnen een op maat gemaakt menu voor u samenstellen en rekening houden met uw dieet of allergie.

Apio Pan